Bericht versturen
Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Zhengzhou Perfect Co., Ltd. 86-0371-63311686 miranda@zz-perfect.com
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Welk soort document is gelamineerd document? Welk soort materiaal is gelamineerd document?

Welk soort document is gelamineerd document? Welk soort materiaal is gelamineerd document?

May 8, 2023

Samenvatting: Weinig mensen zijn van gelamineerd document behalve die in de industrie op de hoogte, maar gebruiken wij overal in feite gelamineerd document in ons leven. Zo hoe wordt het gelamineerde document uitgevaardigd? Welke industrie wordt het binnen gebruikt? Wat zijn het gebruik? Wat zijn de kenmerken? Kom samen te weten.

 

Welk soort document is gelamineerd document?
Het gelamineerde document is een soort papier-plastic samengesteld materiaal, is het gelamineerde document een samengesteld die materiaal door plastic deeltjes (zoals PF deeltjes) wordt gevormd op de oppervlakte van document door een gietvormmachine met een laag te bedekken.
De belangrijkste eigenschap van gelamineerd document is dat dit samengestelde materiaal vrij olie-bewijs kan zijn en waterdicht maken, en kan hitte- wordengelamineerd. Het kan worden gebruikt om levensmiddelen tegen olie te beschermen. Voor de verpakking van document
Wanneer het in automatische verpakkende machine wordt gebruikt, kan het hitte- wordengelamineerd.

 

Wat is het materiaal van gelamineerd document?

laatste bedrijfsnieuws over Welk soort document is gelamineerd document? Welk soort materiaal is gelamineerd document?  0
Het gelamineerde document wordt over het algemeen gemaakt van al houtpulpdocument. Als de elektronische industrie het papier van de stropulp gebruikt, zal er heel wat document stof en gemakkelijk zijn om de rand wanneer het die-cutting, zodat al houtpulpdocument te breken is vaak used.paper. Al houtpulpdocument heeft: kraftpapier-document, kraftpapier-document en er zijn etc. vele soorten kleuren - geel kraftpapier-document, natuurlijk kraftpapier-document, wit kraftpapier-document, gouden kraftpapier-document. Natuurlijk, zijn er ook daar zal zijn het gebruik van het volledige document van de houtpulp dubbele lijm als oorspronkelijk document, met een laag bedekt document en die het Witboek, wit karton, melkkarton, kraftpapier-document etc. document om gelamineerd oorspronkelijk document te doen, het gemeenschappelijke zelfklevende steunende document is het gebruik van document specifiek voor deze vraag wordt veroorzaakt, geroepen anti-stokdocument, is de kleur gewoonlijk lichtgeel. Natuurlijk, kunnen wij verschillende kleuren volgens de vereisten, zoals blauw, roze en ander verschillend kleuren steunend document ook veroorzaken. Zolang de snelheid van het gelamineerde document aan de vereisten kan voldoen, en de laminering zelfs en vlak is, en er geen penetratiepunt in de laminering is, kunnen vele documenten als oorspronkelijk document voor laminering worden gebruikt.

 

Eigenschappen van gelamineerd document
Onder de vier belangrijkste verpakkingsmaterialen van document, plastiek, metaal en glas, document is het verpakkingsmateriaal het gemeenschappelijkst tegelijkertijd en goedkoop; de verpakking op papier gemaakt van document of karton heeft de voordelen van laag
Kosten, gemakkelijke verwerking, milieuvriendelijker, non-polluting, droog recyclings, vernieuwbare en andere voordelen, hetzij in de vervoer verpakkingskartons, of droge verkoop van producten in de buiten verpakkende kartons, enz. Het document heeft de voorkeur, waaronder „het voedsel gelamineerde document“ bijzonder prominent is.

 

Toepassingen van gelamineerd document
het 1 Leven、: nat veegt zak, eetbare zoute verpakking, document kopdocument af.
2, levensmiddelencategorie: noedel die, roomijs verpakking, melkpoeder verpakking, thee verpakking, de zakken van het meloenzaad, broodzakken, hamburger verpakking, suiker verpakking, koffie verpakkende zakken vastbinden.
3 Houten producten、: tongdepressor verpakking, ijslepel verpakking, tandenstoker verpakking, katoenen zwabbers.
Document 4、: het document van de koperplaat verpakking, licht met een laag bedekt document verpakking, exemplaardocument (neutraal document).
5 Chemische producten、: dehydrerende verpakking, motteballen, wasmiddel, bewaarmiddelen.
Geneesmiddel 6 die、 verpakken: medische apparatuur verpakking, Chinese geneeskunde verpakking, diergeneeskunde verpakking.
7, andere categorieën: proefwerk, luchtvaartzakken, het document van de zaadzak, dragende verpakking, roestvrij staal materiële verpakking, silicium met een laag bedekt sticker steunend die document, de ponsband van kraftpapier, de Producten van vrouwen, met antiroestolie met een laag worden bedekt om antiroest verpakking, beschikbare reisgoederen te doen.